Ο υπεύθυνος στοιχηματισμός βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Σε αυτή την ενότητα θα εξηγήσουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο όρος και πώς εμείς, ως εταιρεία, εφαρμόζουμε τις αρχές του υπεύθυνου τζόγου.

Ως εταιρεία, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας παίζουν με ασφάλεια και να τους παρέχουμε τα εργαλεία και τις πληροφορίες που χρειάζονται για να το πράξουν. Εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώνουμε τις πρακτικές μας και να δημιουργούμε το ασφαλέστερο και πιο υπεύθυνο περιβάλλον.

Σημάδια προβλήματος

Η αναγνώριση ενός προβλήματος συνδεδεμένου με τον στοιχηματισμό μπορεί να είναι δύσκολη, δεδομένου ότι πολλοί παίκτες δεν αναγνωρίζουν ή δεν αναγνωρίζονται από τα σημάδια. Στο Leonbet, προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τους παίκτες μας για τους κινδύνους που συνδέονται με τον υπερβολικό στοιχηματισμό και τους παρέχουμε εργαλεία για να παρακολουθούν και να ελέγχουν τη συμπεριφορά τους.

Ποια είναι τα σημάδια προβλήματος;

 • Απώλεια ελέγχου στο χρόνο και τα χρήματα που ξοδεύονται στον στοιχηματισμό
 • Η αύξηση του ποσού του χρήματος που χρειάζεται για να πάρει την ίδια ‘αίσθηση’
 • Η αδυναμία να σταματήσει ή να μειώσει τον στοιχηματισμό
 • Τα αισθήματα του στρες, της ανησυχίας ή της ενοχής
 • Οι συχνές δικαιολογίες
 • Η απώλεια του ενδιαφέροντος για άλλες δραστηριότητες
 • Οι συνεχείς χρέη ή οι οικονομικές δυσκολίες

Στο Leonbet, δίνουμε μεγάλη σημασία στον υπεύθυνο στοιχηματισμό και προσφέρουμε διάφορα εργαλεία για την υποστήριξη των παικτών μας, όπως τα όρια κατάθεσης, τα όρια απώλειας, τα χρονικά όρια παιχνιδιού και τη δυνατότητα αυτοαποκλεισμού.

Οργανώσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε

Στο Leonbet, συνειδητοποιούμε την σημασία της υποστήριξης των παικτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον στοιχηματισμό. Γι’ αυτό, συνεργαζόμαστε με διάφορες οργανώσεις που προσφέρουν εξειδικευμένη βοήθεια και υποστήριξη.

 • ΚΕΘΕΑ Αλφα: Είναι μια οργάνωση που προσφέρει δωρεάν και εμπιστευτική βοήθεια σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάρτησης από τον τζόγο και τις οικογένειές τους.
 • Gambling Therapy: Πρόκειται για μια διεθνή οργάνωση που προσφέρει υποστήριξη online σε άτομα που επηρεάζονται από προβλήματα τζόγου, όπου και αν βρίσκονται στον κόσμο.
 • ΚΕΘΕΑ: Είναι το μεγαλύτερο κέντρο αποκατάστασης από εξαρτήσεις στην Ελλάδα και προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον τζόγο.
 • Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ): Η ΕΣΔΥ συνεργάζεται με το Leonbet για τη διεξαγωγή ερευνών και την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και εκπαίδευσης για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι, ενώ το Leonbet προσφέρει πολλά εργαλεία και υποστήριξη για την αυτο-βοήθεια, ορισμένα άτομα μπορεί να χρειάζονται επιπλέον βοήθεια από εξειδικευμένους επαγγελματίες.